Over ons

 

Wij zijn Mari en Ria van Heesch en onze ouders hadden beiden een boerderij, waarvan De Heesdonck er nog steeds een is.

In de jaren '90 hadden wij een varkens opfokbedrijf, wat later is omgezet in een geiten opfokbedrijf. Deze runnen wij tot op heden met veel plezier.

Moeder van Heesch heeft in een aanleunwoning zolang mogelijk op de boerderij kunnen blijven wonen. Het was haar thuis waar ze op deze manier heel lang van heeft kunnen genieten. Maar langzaam aan had zij steeds meer verzorging en ondersteuning nodig en daardoor werd de liefde voor een te starten zorgboerderij voor ons steeds groter.

 

Sinds 30 november 2009 is Zorgboerderij De Heesdonck geopend als dagbesteding/verzorging voor ouderen en kunnen wij onze passie naar buiten uitdragen.

Fijn is het dat vele ouderen nu kunnen genieten op onze zorgboerderij in een rustgevende stimulerende omgeving, dat geeft hen weer extra kwaliteit aan het leven.

Dagelijks bieden wij onze deelnemers een aangename en fijne dagbesteding met als doel hen in staat te stellen zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. 

Samen met een professioneel team van medewerkers, stagiaires en vrijwilligers proberen we er elke dag weer een leuke dag van te maken!